Ruilen & Retour

Uw retour wordt uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst verwerkt. Voor vragen betreffende uw retour kunt u contact opnemen via +31 (0)20 6173677 of customerservice@givenfashion.com. Vermeldt daarbij uw ordernummer. 

RETOUR PROCEDURE 

Zijn je artikelen niet naar verwachting of heb je liever een maat kleiner of groter? Dat kan uiteraard opgelost worden. Wij zijn namelijk pas tevreden als de klant dat ook is! Omdat wij jullie zo goed mogelijk van dienst willen zijn, willen wij iedereen vriendelijk verzoeken dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen en bij te voegen in de retourzending

RETOUR 

1. Het artikel mag uiteraard gepast worden, maar dient onbeschadigd en- indien redelijkerwijze mogelijk in de originele verpakking retour gezonden te worden binnen 14 dagen na bestelling. Inclusief het kledinglabel. Alle artikelen worden bij ontvangst hierop gecontroleerd. 

2. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor de rekening van de afzender. Het bedrag kan per pakket verschillen. Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk binnen 14 dagen nadat je pakket bij ons binnen is of nadat je hebt aangetoond het product te hebben verzonden, op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden. 

RUILEN 

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog op voorraad is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen. 

ADVIES

BEWAAR HET VERZENDBEWIJS 
Zonder bewijs van verzending kan Given niet aansprakelijk worden gesteld voor pakketten die zoekgeraakt zijn met de post. Zodra je pakket verwerkt is, ontvang je automatisch een bevestigingmail. 

RETOURNEREN IN ORGINELE VERPAKKING 
Stuur, wanneer mogelijk, de retourzending in de originele verpakking terug. Wanneer dit niet mogelijk is, zorg er voor dat de retourzending op de juiste wijze verpakt is. Given is niet aansprakelijk voor artikelen die door nalatigheid van de afzender zijn beschadigd tijdens de post.